Med helikopter flyger vi dig 10 mil norr om Kiruna till vackra Rostujávri som bjuder på ett magiskt fjällfiske i väglöst land.

Flugfiskeparadiset Rostujávri

SEK ???

Med helikopter flyger vi dig 10 mil norr om Kiruna till vackra Rostujávri som bjuder på ett magiskt fjällfiske i väglöst land. Här har du chansen till ett drömfiske efter harr, öring och fjällröding i både modersjön Rostujávri men också i de mindre fjällsjöarna runt om som hyser mycket grov fisk i både fjällsjö och mindre strömmande vatten. Du har även tillgång till 2 älvar med ruskigt bra fiske efter alla tre arter. Till dom mindre jokkarna och fjällsjöarna når du till fots eller så kan du ta båten till rätt sida av sjön för att sedan vandra sista biten till er fiskeplats för dagen.

Vindstilla kvällar är det riktigt fint att glida ut på den spegelblanka fjällsjön och fiska på vaken. Lovar dig ordentliga spöböj.

Efter dagens fisketur bor du bekvämt i fjällstuga med självhushåll och även möjlighet till bastu på kvällarna.

Välkommen till Sandåslandet!

Boka din fjällresa med oss

Vi som arbetar på Arctic Heli har mycket goda kunskaper om olika fjällvatten och jaktområden. Rådgör gärna med oss så hjälper vi dig så just du hittar ett fiske eller jaktområde som passar in efter dina önskemål.

Det som vi behöver veta är vilken typ av fiske/jaktresa du önskar dig. Önskemålet kan vara ett fjällfiske efter röding eller ett harr och öringfiske i både strömmande vatten och mindre fiskrika fjällsjöar på kalfjäll eller i skogslandet.